ABOUT در آنفولانزا چی بخوریم

About در آنفولانزا چی بخوریم

About در آنفولانزا چی بخوریم

Blog Article

تمام حقوق این وب سایت متعلق به هایپرفامیلی می باشد. کپی مطالب با درج لینک فالو آزاد است

آنفولانزا اغلب ممکن است مانند سرماخوردگی با علائمی مانند آبریزش بینی، عطسه و گلودرد همراه باشد.

اما ویروس‌هایی که به این ۲ بیماری منجر می‌شوند با هم متفاوت هستند.

او در پاسخ به این پرسش که واکسن آنفلوانزا در اختیار چه گروهایی قرار می‌گیرد، اظهار کرد: اولویت بندی گروه های پرخطر سالانه توسط وزارت بهداشت اعلام می‌شود. امسال نیز گروه های واجد شرایط دریافت واکسن به ترتیب شامل کلیه پرسنل بخش درمان و بهداشت، دامپزشکی، بیماران مبتلا به نقص سیستم ایمنی، سرطان و سایر بیماری های خاص، جانبازان و ایثارگران مبتلا به بیماری‌های زمینه‌ای، زنان باردار(تا دو هفته بعد از زایمان) واکسن دولتی رایگان دریافت خواهند کرد.

این متخصص کودکان درباره وضعیت تزریق واکسن آنفلوآنزا در مادران باردار نیز گفت: از نظر سازمان  بهداشت جهانی مادران باردار هم در اولویت تزریق واکسن آنفلوآنزا قرار دارند.

بعضی از کودکان ۶ ماهه تا هشت ساله برای محافظت در برابر ویروس آنفلوآنزا به ۲ دوز واکسن نیاز دارند. البته باید درباره ضرورت انجام این کار با پزشک مشورت کنید.

در فصولی که آنفولانزا شایع و همه‌گیر است، دوری از محیط‌های شلوغ، استفاده از ماسک، شستن مکرر دست‌ها، تغذیه سالم، پرهیز از خستگی و بی‌خوابی و مصرف مایعات فراوان ضروری است.

رژیم غذایی کتویی یا کتوژنیک به برنامه­‌ی غذایی گفته می­‌شود که در آن میزان استفاده از کربوهیدرات بسیار کاهش یافته و به حداقل می­‌رسد و میزان چربی دریافتی به میزان زیادی افزایش می‌­یابد.

هنگام ابتلا به این بیماری بهتر است برای مدتی خود را در خانه قرنطینه کنید تا از انتقال ویروس آنفولانزای حاد پرندگان به دیگران جلوگیری کنید.

آنفولانزا به‌شدت مسری است و به‌راحتی از فردی به فرد دیگر منتقل می‌شود. بهترین روش پیشگیری از آنفولانزا تزریق سالانه‌ی واکسن آنفولانزا است.

جامعه، شهری سلامت خانواده آموزش و پرورش محیط زیست حوادث، انتظامی حقوقی و قضایی شنبه / ۲۹ شهریور ۱۳۹۹ / ۰۷:۰۴

تا کنون گزارشی مبنی بر این­که این بیماری از طریق از ارتباط و تماس فردی به فرد دیگر منتقل شود ارائه نشده اما اگر این ویروس دچار جهش شود می­‌تواند از انسان به انسان دیگر سرایت کند و باعث بروز بیماری در فرد گردد.

همه‌ی افراد در معرض ابتلا به آنفولانزا هستند؛ اما برخی افراد که سیستم ایمنی ضعیفی دارند بیشتر در معرض ابتلا به عفونت آنفولانزا قرار دارند. افراد زیر بیشتر در معرض ابتلا به آنفولانزا هستند:

دوره آنفولانزا، یعنی زمان بین عفونت و بروز علائم بالینی، بسیار کوتاه است و حدود ۱-۲ روز طول می‌کشد.

Report this page